Meer dan alleen schilderen!


U kunt bij ons voor meer dan alleen schilderen terecht. Want door onze kennis en ervaring hebben we ons weten te specialiseren op diverse gebieden zoals wandafwerking, glaszetten en reparatie.

Wandafwerking
Door de juiste kleurencombinaties geeft u uw woning meer sfeer en stijl. Wij geven u graag een uitgebreid kleuradvies over glasweefsel of behang (eventueel) in combinatie met het schilderwerk.

Behang
Wij hebben ruime ervaring in het plakken van alle soorten behang. Wij kunnen u een ruime keuzemogelijkheid bieden voor zowel papier als (schuim)vinylbehang.

Glasweefsel
Glasweefsel doet wonderen op (lelijke) wanden doordat het een opvullend en scheuroverbruggend karakter heeft. Daarnaast is het stoot/krasvast en goed reinigbaar, dus goed geschikt voor wanden die het zwaar te verduren hebben. Glasweefsel is verkrijgbaar in zeer veel verschillende structuren en af te werken met alle soorten muurverven in iedere gewenste kleur.

blocks_image


Beglazing
Als erkend glaszetter verzorgen wij alle werkzaamheden met betrekking tot beglazing.

Wij leveren alle voorkomende glas-soorten van zowel normaal enkelglas tot en met de best isolerende HR++ beglazings-uitvoeringen.